Galvaniz trapez çatılarda ve binalarda yalıtım malzemesi olarak kullanılmakta olan ana malzemesi alüminyum olan malzeme Köprü Metal tarafından sunulan ürünler arasında yer almaktadır. Boyalı ve boyasız bir şekilde bireylerin beğenisine sunulabilen galvaniz trapez yüksek dayanıklılık seviyesi sayesinde yoğun bir şekilde ilgi görmektedir. Galvaniz trapez uygulanacak olan alanlara ve tercihe göre 10 mm’den 200 mm’e kadar istenilen kalınlıkta üretilebilmektedir. Müşterilerden gelen talepler doğrultusunda son derece kaliteli ve kolay bir şekilde üretimi sağlanan ürün geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bunun yanı sıra ekonomik olması nedeni ile de yoğun bir şekilde talep görmektedir.

Galvaniz Trapez Kullanım Alanları

Galvaniz trapezin geniş bir kullanım alanına sahip olduğunu rahat bir şekilde ifade etmemiz mümkündür. Sahip olduğu çeşitli özellikleri ve avantajları göz önüne alındığında çeşitli kullanım alanlarını aşağıdaki gibi sıralamamız mümkündür.

  • Alışveriş merkezlerinin duvarlarında ve çatılarında yoğun bir şekilde kullanılmaktadır.
  • Sanayi kuruluşlarında son derece yoğun bir şekilde tercih edilmektedir.
  • Asker amaçlar ile inşa edilen yapılarda sık sık galvaniz trapez kullanılmaktadır.
  • Çiftlik ve bağ evi gibi alanlarda çatı ve yapılarda yoğun bir şekilde galvaniz trapez kullanılmaktadır.
  • Bu kullanım alanlarının yanı sıra spor salonlarında ve sosyal tesislerde de yoğun bir şekilde galvaniz trapez ürününün kullanıldığını ifade edebiliriz.

Tüm bu yapıların yanında hemen her türlü bina ve çatıların hazırlanmasında trapez sac ürünü kullanılır. Duvar yapımında dış cephe uygulamalarında son derece ekonomik ve pratik bir çözüm önerisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Bunun yanı sıra yangın riskine karşı da duvarlarda çift kat sac uygulaması gerçekleştirilmektedir.

En Kaliteli Galvaniz Trapez Ürünleri

Firmamız Köprü Metal kurulduğu günden bu yana müşterilerine en kaliteli ve profesyonel hizmetleri sunmaktadır.  Başta trapez sac olmak üzere diğer tüm ürünlerimiz ile ilgili bilgi sahibi olmak ve ürünleri satın almak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Bizimle iletişime geçerek bu konu ile ilgili bilgi edinebilir ve dilerseniz ürünlerin siparişini en hızlı şekilde verebilirsiniz. Hadi, en kaliteli ve profesyonel hizmetlerden yararlanmak için hemen bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Bize Ulaşın

Alüminyum ürün grubumuzda alüminyum rulo, alüminyum levha, alüminyum platina, alüminyum trapez, alüminyum profil ve alüminyum folyo ürünleri bulunmaktadır. Galvaniz ürünlerimizde ise galvaniz levha, galvaniz rulo, galvaniz profil, galvaniz şerit ve galvaniz trapez bulunmaktadır. İzolasyon ürünlerimiz ise taşyünü dış cephe levhası, taşyünü sanayi şiltesi ve camyünü ara bölme  levhası yer almaktadır. Metal işleme hizmetlerimiz ise levha kesim büküm, rulo boy kesme ve dilme, plaka ebatlama, perfore levha, lazer kesim, eloksal kaplamadan oluşmaktadır. Köprü Metal olarak tüm ihtiyaç ve taleplerinizi karşılayacak ürün ve servislerimizle ilgili detaylı bilgi almak için bilgi@koprumetal.com adresine mail atabilirsiniz,  +90 216 499 33 37 nolu telefonumuzu arayabilir veya iletişim sayfamızdan bizimle irtibat kurabilirsiniz.