Perfore alüminyum levha, metal sektörünün en dikkat çekici ürünlerinden bir tanesi olurken görsel anlamda oldukça ilgi çekicidir. Kaynak olmaksızın tek bir levha halinde tasarlanan perfore levhaların en özel yanı kullanıldıkları alana modern dokunuşlar getirmeleridir. İnşaat sektörünün yanı sıra mimari alanda da kullanılan bu levhaları Köprü Metal ayrıcalıklarıyla tercih edebilirsiniz.

Perfore levha üretimi esnasında doğru hammadde kullanılması ve etkin montaj gerçekleştirilmesi çözüm odaklı sonuçlar sağlar. Ölçüleri kullanım alanına göre değişkenlik gösteren bu ürünün kendine has bir standardı vardır. Siz de alüminyum levha satın almak istiyorsanız bu levhaların özelliklerine bir göz atmalısınız.

Perfore Alüminyum Levha Özellikleri Nelerdir?

Perfore alüminyum levhaların kendine has pek çok özelliği vardır. Bu noktada satın alacağınız ürünlerin kaliteli ve kullanışlı olması noktasında şu detaylara sahip olacağını bilmelisiniz.

  • Paslanmaz özelliklere sahip olması nedeniyle herhangi bir bakım gerekmeksizin uzun yıllar kullanılması mümkündür,
  • Dekoratif açıdan oldukça başarılı çözümler sağlayarak mekâna kalite katar,
  • Hafif olması ve tasarımda kaliteyi sunması sayesinde dikkat çekicidir,
  • Ölçüler konusunda tüketici taleplerine uygun çözümler geliştirmenizi sağlar,
  • Geometrik şekil ve estetik yapı konusunda beklentilerinize tam anlamıyla cevap vermeyi başarır,
  • Çevre dostu bir ürün ve geri dönüşüme uygun seçenekler sağlar,
  • İşlemesi ve şekillendirmesi oldukça kolaydır,
  • Çeliğe kıyasla çok hafif olması sayesinde beklentilerinize uygun çözümler sağlar.

Siz de tüm bu özellikleri çerçevesinde kaliteyi yakalamayı arzu ediyorsanız mutlaka perfore alüminyum levhalardan bir tanesini tercih etmelisiniz.

Alüminyum Levha Fiyatları

Alüminyum levhalar, insan yaşamında kaliteli etkiler ortaya çıkaran oldukça değerli çalışmalar sunar. Bu yönüyle çok özel olan levhaların ne tür seçenekler ortaya çıkardığı kadar fiyatlarını da titiz bir şekilde değerlendirmek gerekmektedir. Alüminyum levha fiyatları ölçü ve kaliteye göre farklılık göstermektedir. Bu nedenle de tercih edeceğiniz alüminyum levhanın özelliklerini doğru bir şekilde belirleyerek fiyat almalısınız. Bu sayede hem kalite hem de uygun fiyatı bir arada elde etme şansına sahip olabilirsiniz.

Köprü Metal olarak Türkiye’nin en iyi çözümlerini sizlerle buluşturuyoruz. Üstelik kaliteden yana taviz vermeden beklentilerinize de cevap veriyoruz.

İletişim

Alüminyum ürün grubumuzda alüminyum rulo, alüminyum levha, alüminyum platina, alüminyum trapez, alüminyum profil ve alüminyum folyo ürünleri bulunmaktadır. Galvaniz ürünlerimizde ise galvaniz levha, galvaniz rulo, galvaniz profil, galvaniz şerit ve galvaniz trapez bulunmaktadır. İzolasyon ürünlerimiz ise taşyünü dış cephe levhası, taşyünü sanayi şiltesi ve camyünü ara bölme  levhası yer almaktadır. Metal işleme hizmetlerimiz ise levha kesim büküm, rulo boy kesme ve dilme, plaka ebatlama, perfore levha, lazer kesim, eloksal kaplamadan oluşmaktadır. Köprü Metal olarak tüm ihtiyaç ve taleplerinizi karşılayacak ürün ve servislerimizle ilgili detaylı bilgi almak için bilgi@koprumetal.com adresine mail atabilirsiniz,  +90 216 499 33 37 nolu telefonumuzu arayabilir veya iletişim sayfamızdan bizimle irtibat kurabilirsiniz.