Alüminyum ürünleri arasında en çok tercih edilenlerden bir tanesi de 5754 alaşım alüminyum olur. Kaliteli bir malzeme olmasının yanı sıra korozyona karşı yüksek mukavemet sağlaması da dikkat çekici özelliklerinden bir tanesidir. Deniz suyuna karşı çok güçlü olması ve endüstriyel üretime uyum sağlaması sayesinde farklı kullanım alanları vardır. Soğuk şekillendirme uygulamaları için uygun olan bu alüminyum alaşımı kaplamalar için idealdir. Yorulma dayanımı yüksek bir ürün olması sayesinde siz de üretim aşamalarında bu üründen faydalanabilirsiniz.

5754 alaşım alüminyumun kaliteli olmasının yanı sıra farklı özelliklere sahip olması da idealdir. Özellikle levha, çubuk, boru, şerit ve profil çeşitleri şeklinde üretilebilmesi bu alaşımı ön plana çıkarır. Siz de üretim aşamalarınızda bu ürünü tercih ederek kusursuz bir alternatife ulaşabilirsiniz.

 5754 Alaşım Alüminyum Nerelerde Kullanılmaktadır?

5754 alaşım alüminyumun nerelerde kullanıldığını merak ediyorsanız en dikkat çeken alanları tek tek ele almak gerekir. Köprü Metal olarak ürün tedarik ettiğimiz sektörlerin başlıcaları aşağıdaki şekildedir.

  • Nükleer Reaktör ve Uygulama Alanları
  • Gemi ve Bot Yapım Aşamaları
  • Kimyevi Ürünler ve Gıda Sanayi
  • İç ve Dış Mimari Çözümler
  • Basınçlı Kaplar ve Kazanlar
  • Otomobil, Tanker ve Dorse Yapımı
  • Hidrolik Boru İmalatı
  • Ofis Ürünleri
  • Makine ve Ekipman Yedek Parçaları
  • Kapı Üretimi

Üretim ve kullanım alanı oldukça kapsamlı olan 5754 alaşımla siz de ürün kalitenizi zirveye çıkarabilirsiniz.

Köprü Metal ile Kusursuz Süreçler

Köprü Metal, alüminyum üretim ve işleme sektörünün en önemli tedarikçilerinden bir tanesi olmayı arzu eder. Bu konuda hizmet veren firmamız gelen her talebe uygun çözümler sunarken kaliteden asla taviz vermez. Bu da aslında ortaya çıkan ürünün kalitesini destekler.

Köprü Metal, kısa sürede tedarik süreçlerini tamamlarken kaliteden yana tercih kullanmayı da ihmal etmez. Size de bu konuda en ideal çözümlere ulaşmak kalır. Uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle sizlere hizmet sağlarken direnci yüksek bir alüminyumla size çözüm sunuyoruz. Alüminyum üretim ve şekillendirme sektörünün bir parçasıysanız kaliteden yana tercih kullanarak Köprü Metal ile iş birliği yapabilirsiniz.

5754 Alüminyum

İletişim

Alüminyum ürün grubumuzda alüminyum rulo, alüminyum levha, alüminyum platina, alüminyum trapez, alüminyum profil ve alüminyum folyo ürünleri bulunmaktadır. Galvaniz ürünlerimizde ise galvaniz levha, galvaniz rulo, galvaniz profil, galvaniz şerit ve galvaniz trapez bulunmaktadır. İzolasyon ürünlerimiz ise taşyünü dış cephe levhası, taşyünü sanayi şiltesi ve camyünü ara bölme  levhası yer almaktadır. Metal işleme hizmetlerimiz ise levha kesim büküm, rulo boy kesme ve dilme, plaka ebatlama, perfore levha, lazer kesim, eloksal kaplamadan oluşmaktadır. Köprü Metal olarak tüm ihtiyaç ve taleplerinizi karşılayacak ürün ve servislerimizle ilgili detaylı bilgi almak için bilgi@koprumetal.com adresine mail atabilirsiniz,  +90 216 499 33 37 nolu telefonumuzu arayabilir veya iletişim sayfamızdan bizimle irtibat kurabilirsiniz.