1050 alaşım alüminyum ile üretim süreçlerinde kusursuz bir ürün tercihinde bulunabilirsiniz. Teknik özellikleri bakımından oldukça ilgi çekici bir ürün olan 1050 alaşım alüminyumun aynı zamanda kullanım alanları da oldukça geniştir. Üretim alanınızda kullanabileceğiniz bu ürüne daha yakından bir göz atalım!

Atmosferik korozyon konusunda dayanıklılığı çok yüksektir. Mukavemetinin yeterli olmasının yanı sıra kolay şekillendirilebilir olması da bu ürünü değerli kılar. Kolaylıkla şekil alması kullanım alanlarındaki farklılığı da arttırmaktadır. Elektrik ve ısıyı başarılı bir şekilde iletmesi de değerlidir. Dış görüntüsü oldukça başarılı bir alaşım olan 1050, dekoratif çözümler ve dış kaplamalar için uygundur. Üstelik kaynak kabiliyetinin de yüksek olması bu alaşımı ön plana çıkarır.

1050 Alaşım Alüminyum Kullanım Alanları

Farklı alaşımlardaki alüminyumun kullanımı konusunda çeşitlilik ön plandadır. Üretim aşamalarında 1050 alaşım alüminyumu kullanan işletmelerin aşağıdaki sektörlerde hizmet vermesi mümkündür.

  • Ambalaj Üretimi
  • Kimyevi Ürünler ve Gıda Sanayisi
  • Işık Reflektör Üretimi
  • İç ve Dış Mimari Uygulamalar
  • Tabela ve Reklam Panoları
  • Radyatör Elemanları
  • Kavanoz Kutusu İmalatı
  • Kap Üretimi
  • Katlanabilir Boru İmalatı
  • Dış Kaplama Elemanları

Kullanım alanı bu denli geniş bir ürün için siz de harekete geçebilirsiniz. Köprü Metal olarak hizmet sunduğunuz alana uygun bir şekilde çözüm üretmenizi sağlıyoruz. Bu anlamda da bütün taleplerinize cevap vermeyi arzu ediyoruz.

Köprü Metal ve Kaliteli Çözümler

Köprü Metal, alüminyum üretim konusunda sektörün en ciddi markalarından bir tanesi olmayı başarır. Üstelik bu başarısını sağlarken müşteri memnuniyeti konusunda da üstün çaba sarf eden firmamız tüketicilerden gelen taleplere karşılık verir. Alüminyumun farklı alaşım ve tipleriyle sizlere destek olurken kalite ve yüksek standartları en ideal şekilde sizlerle buluşturuyoruz.

Siz de 1050 alüminyum alaşım kullanan bir işletme olarak bizi tercih edebilirsiniz. Kaliteden yana en başarılı çözümleri sunarken fiyat – performans konusunda da farkımızı hissettiriyoruz. Size de sadece doğru alaşımdaki ürünleri tercih etmek kalıyor. Türkiye’nin en başarılı alüminyum markalarından biriyle iletişime geçmek istiyorsanız Köprü Metal’i arayabilirsiniz. Köprü Metal size kusursuzluktan yana en ideal sonuçları sunar!

1050 Alüminyum

1050 Alüminyum

İletişim

Alüminyum ürün grubumuzda alüminyum rulo, alüminyum levha, alüminyum platina, alüminyum trapez, alüminyum profil ve alüminyum folyo ürünleri bulunmaktadır. Galvaniz ürünlerimizde ise galvaniz levha, galvaniz rulo, galvaniz profil, galvaniz şerit ve galvaniz trapez bulunmaktadır. İzolasyon ürünlerimiz ise taşyünü dış cephe levhası, taşyünü sanayi şiltesi ve camyünü ara bölme  levhası yer almaktadır. Metal işleme hizmetlerimiz ise levha kesim büküm, rulo boy kesme ve dilme, plaka ebatlama, perfore levha, lazer kesim, eloksal kaplamadan oluşmaktadır. Köprü Metal olarak tüm ihtiyaç ve taleplerinizi karşılayacak ürün ve servislerimizle ilgili detaylı bilgi almak için bilgi@koprumetal.com adresine mail atabilirsiniz,  +90 216 499 33 37 nolu telefonumuzu arayabilir veya iletişim sayfamızdan bizimle irtibat kurabilirsiniz.